Gruwelijke Duitse incestzaak van start

Geen categoriefeb 15 2011, 18:23
Het proces tegen de serieverkrachter Detlef S. is vandaag van start gegaan in Duitsland. Dit 48 jaar oud beest wordt ervan verdacht zijn dochter, stiefdochter en stiefzoon stelselmatig verkracht te hebben.
Hoewel Detlef ontkent wie dan ook te hebben misbruikt, geeft hij toe zeven kinderen verwekt te hebben bij zijn stiefdochter.
Hij begon zijn dochter te verkrachten toen zij 9 jaar was. Zijn stiefdochter moest er op haar twaalfde verjaardag ook aan geloven. Nadien werden beide meisjes minimaal eenmaal per week verkracht.
Zijn stiefzoon Björn zegt twee keer verkracht te zijn door S.
Vandaag werden er meteen meer gruwelijke details bekend. Zo dwong S. zijn dochter en stiefdochter ook regelmatig seks te hebben met andere mannen. Twee van dit soort 'klanten' staan ook terecht.
Dit is zo'n afschuwelijke zaak dat zelfs mensen die eigenlijk tegen de doodstraf zijn - waaronder ondergetekende - zich afvragen of we gerechtelijke executies misschien toch maar weer moeten invoeren. S. verdient het niet om te leven. Daarnaast houdt je je hart vast wat er gebeurt als hij ooit weer vrijkomt. En als hij de rest van zijn leven in een inrichting zit worden de kosten niet gedragen door hem, maar door de rest van de maatschappij. Misschien dat belastinggeld - ook Duits belastinggeld - beter besteed kan worden?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten