Klein, klein inbrekertje wat doe je op mijn hek?

In Maarssen heeft de politie op eenvoudige wijze een inbraak bij een school kunnen verijdelen in de nacht van vrijdag op zaterdag. De 16-jarige crimineel was met zijn broek vast komen te zitten aan het schoolhek, en het kostte de dienaars dan ook geen enkele moeite de jongen in te rekenen.

De politie kreeg meldingen binnen van omwonenden. Ter plekke troffen ze een gebroken ruit, vernielingen in de school en een compleet beschonken puber op een hek aan.

Nu de dief zo eenvoudig in de kraag te vatten was, moet de schade ook vrij eenvoudig te verhalen zijn op deze crimineel of zijn ouders. Hard straffen, dit gajes.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

2 reacties

  1. Haring

    Dat wordt weer 4 uur nier verplichte taakstraf (het moet wel bijdrage aan de toekomst van die knul!) en nul gulden schadevergoeding (je kan zo’n jongen toch niet opzadelen met schulden!).

  2. The Strauss

    Hard straffen? Als je zó gepakt wordt, ben je toch volslagen ontoerekeningsvatbaar! Een pak voor zijn billen en de schade laten vergoeden. Meer dan vernielen heeft hij immers neit gedaan.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.