Simon Rozendaal hakt in op Greenpeace

Foto:

Zo eet je een radioactieve gele banaan, en zo praat je mee aan de tomaatrode borreltafel van de VARA: het overkwam Simon Rozendaal.

Gisteravond was klimaatdeskundige van Elsevier Simon Rozendaal te gast bij het praatprogramma Pauw & Witteman. Nadat hij ten overstaande van Nederland al een stralende banaan had verorberd, kwam hij het volk inlichten over de gevaren van Fukushima milieuterreurorganisatie Greenpeace.

Het resultaat was een zeldzaam stukje publieke televisie waarin niet de waarheid, maar de linkse leugen eens het nakijken had. Zonder enige moeite wist Rozendaal met een grote overtuiging inzichtelijk te maken dat het wel meevalt met de radioactiviteit, dat over de ruggen van 20.000 bij de tsunami overleden Japanners politiek wordt bedreven en dat Greenpeace niet uit idealisme maar winstbejag handelt.

Kijk en geniet:


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!