Hoe de communisten Palestina denken te ontzetten

Geen categoriemei 14 2011, 12:45
Negen activisten het lieten het leven tijdens de eerste Freedom Flotilla omdat ze weigerden de Israëlische marine te gehoorzamen. Freedom Flotilla 2 is in opbouw. Blije Wereldverbeteraars? Nee hoor, gewoon gewelddadige communisten.
De Telegraaf schetst vandaag een onthutsend beeld van de Nederlandse inbreng in de vloot van Palestina-gekkies. Stichting Nederland-Gaza blijkt namelijk te worden geleid door Rob Groenhuijzen. Groenhuijzen stond eind jaren '70 bekend als de gevaarlijkste crimineel van Nederland.
In 1977 werd de goede man opgepakt toen hij een van zijn depots betrad met een stapel politie-uniformen onder zijn arm. In het depot zelf lag een niet misselijke voorraad wapens, munitie, chemicaliën, blanco officiële papieren en de portretfoto's van liefst 170 BVD-medewerkers.
Niet dat hij een terrorist is hoor, hij zegt het zelf. "Ik ben geen terrorist voor mensen die weten hoe het in deze wereld toegaat." Tuurlijk niet Rob, maar de veiligheidsdiensten maakten zich wel een beetje zorgen. De bewondering voor de Rote Armee Fraktion deed het 'm, daar worden BVD'ers een beetje zenuwachtig van. Zij wisten nog niet dat de RAF in wezen een blije, NRC.next-lezende kumbaya-club was.
Afijn, dat soort volk organiseert dus de Nederlandse inbreng voor de vloot. Stichting Nederland-Gaza wil 35 mensen sturen, waaronder tien prominenten. Ze kiest voor een bekende strategie. "We geven de voorrang aan moslims en/of vrouwen." No really? Klinkt als een beproefde manier om een menselijk schild naar het slachthuis te leiden met maximaal medeleven als gevolg.
Pijnlijk is dat uit de bandopnames van De Telegraaf blijkt wie zich de prominenten hadden moeten scharen: Jan Pronk, Mohammed Rabbae en rapper Ali B. Het is niet bekend of zij hebben toegezegd.
En dan de ultieme ironie: er was één vrijwillige aanmelding voor het leger "BN'ers". Het is een zij, ze is moslim (bonuspunten!) en luistert naar de naam Esmaa Alariachi. Ruikt dat naar Meiden van Halal? Welnu, dat zou goed kunnen. Ze is er namelijk één.
Misschien is dat wel het meest trieste. Dan heb je een verleden als gevaarlijkste crimineel van Nederland, en ben je uiteindelijk voor je plannetjes afhankelijk van professionele jankmadams-met-grote-bek als de Meiden van Halal. Je mag het vast niet zeggen, maar wellicht zegt de genegenheid tussen communisten en moslim-activisten wel iets over het ideologische karakter van de islam.
Nee, ik wens onze communistische vrienden alle goeds tijdens hun enkeltje Israëlische cel. Opdat we maar lang van ze verlost zullen zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten