Ook PVV tegen vrije marktwerking

Geen categoriemei 18 2011, 19:39
De PVV heeft zich bij het socialistische deel van de Tweede Kamer gevoegd dat tegen vrije marktwerking is. Een meerderheid van de Tweede Kamer is tegen een heffing door telecombedrijven op bepaalde internetdiensten. Dat is een vreemde gang van zaken daar het hier gaat om particuliere bedrijven en geen Staatsbedrijven. Wanneer er telecombedrijven zijn die onbeperkt internet blijven aanbieden zal de consument ongetwijfeld wisselen.
Steeds meer telecombedrijven willen dat consumenten extra geld neertellen voor bepaalde diensten, omdat deze hun netwerk zwaarder zouden belasten. Het is dan ook aan het telecombedrijf of voor die extra belasting extra betaald moet worden, daar hebben de Marxistische partijen niets over te zeggen. Tenminste in een land waar vrije marktwerking de norm is. Een deel van de Kamer ziet dus liever een Cuba aan de Noordzee, maar dan met slecht weer.
Minister Verhagen snapt wat er aan de hand is en gaat niet mee met de socialistische onderbuikgevoelens van meerdere partijen.
De opstelling van de PVV is van belang omdat de PVV de Tweede Kamer een meerderheid kan bezorgen.
Minister Maxime Verhagen (ELI) zei eerder dat de diensten beschikbaar moeten blijven voor consumenten, maar dat hij zich kan voorstellen dat er extra geld voor wordt gevraagd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten