Open grens tussen Gaza en Egypte is prima

Foto: Egypte opent haar grens met Gaza. Iedere dag van negen tot vijf  op dagelijkse basis behalve de vrijdag en de islamitische feestdagen. Personen onder de 18 en boven de 40 hoeven niet meer van te voren aan te melden dat zij de grens over willen. Een goede ontwikkeling wat mij betreft. Israël's staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken Sylvan Shalom waarschuwt voor meer wapensmokkel en een nog explosievere situatie aan de Gazaans-Israëlische grens. De voordelen wegen echter op tegen de nadelen. Lees verder

Egypte opent haar grens met Gaza. Iedere dag van negen tot vijf  op dagelijkse basis behalve de vrijdag en de islamitische feestdagen. Personen onder de 18 en boven de 40 hoeven niet meer van te voren aan te melden dat zij de grens over willen. Een goede ontwikkeling wat mij betreft. Israël’s staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken Sylvan Shalom waarschuwt voor meer wapensmokkel en een nog explosievere situatie aan de Gazaans-Israëlische grens. De voordelen wegen echter op tegen de nadelen.

Lees verder

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!