Klimaatopwarming is bedreiging van de wereldvrede

Aldus de VN. Wie dacht dat de klimaatwaanzinnigheid niet waanzinniger kon, komt bedrogen uit: de VN bereikt een triest dieptepunt.

De Veiligheidsraad – het belangrijkste orgaan van de internationale organisatie – heeft zo anno juli 2011 wel genoeg aan z’n hoofd zou je denken. Palestijnen staan klaar om hun eigen staat uit te roepen, Syrië brandt en Libië bevindt zich in een langdurige reeks bombardementen.

Tussen al deze ernstige (echte en aantoonbare) kopzorgen die raken aan de internationale veiligheid maakt de Veiligheidsraad dus tijd vrij om de Secretaris-Generaal op te dragen op regelmatige basis updates te verstrekken over de klimaatopwarming.

En we zeggen met z’n allen nog maar eens: dankuwel, Al Gore, voor uw leugenachtige klimaatboedel.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

4 reacties

 1. Arnold

  en het is uit op werelddiktatuur door wat voor middel dan ook, oorlog, afpersing en oplichting.

  Niets is deze boven iedere wet verheven organisatie te gek. Ze kunnen nooit ter verantwoorden geroepen worden maar vernietigen wel alle welvaard en geven de 3e wereldlanden geen ruimte om zich te ontwikkelen.

   

 2. cmsuijkerbuijk

  Zo is de geest van de mensen al vergiftigd, dat ze klakkeloos de sprookjes van de misdadigers van het IPCC en een grote krimineel als Gore, geloven!

  Er rest slechts medelijden {:’-\)

 3. Reinier

  Prima besluit van de VN. De opwarming van de aarde, die zoals jullie weten al vele jaren bezig is, zal veel landen hard treffen, bijvoorbeeld door mislukte oogsten en het verdwijnen van landijs, waardoor met name in Azie enkele belangrijke rivieren zullen uitdrogen. De oorlogen van de toekomst zullen over water gaan.

   

  De gevolgen van de opwarming zullen voor ons land redelijk beperkt zijn (minder schaatswinters, helaas!), wat meer hete en droge zomers (voorlopig hebben we voldoende waterbekkens) en meer stortbuien in de zomer (af en toe wat ondergelopen straten, nou ja, als het de mijne maar niet is:).

   

   

 4. cmsuijkerbuijk

  De VN is toch allang failliet! Opheffen, of eruit stappen en met écht democratische landen uithuilen en opnieuw beginnen!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.