Linkse mondiale gekte en klimaathysterie

Geen categoriejul 10 2011, 12:17
Dat links ideeloos en richtingloos rondloopt is dagelijks te zien in Nederland. Een beetje wijzen, schoppen en schreeuwen, maar geen ideeën. Komt er echter een idee van links, dan is dat tegenwoordig lachwekkend of gevaarlijk te noemen. Links moet zich namelijk manifesteren en zoekt het dan meteen in extremen. Het oude linkse bloederige revolutiemodel zeg maar.
Een voortvloeisel van dat domlinkse denken zien we nu terug in Australië waar Labour met een bril-jant plan is gekomen, tenminste volgens Labour. Normale Australiërs denken er anders over:

Australië wil een CO2-belasting gaan heffen, waarin de vijfhonderd grootste moeten gaan betalen voor de koolstofdioxide die ze uitstoten. De regering wil hiermee 'de klimaatverandering aanpakken'. Gillard wil de grootste vervuilers laten betalen voor CO2-uitstoot Dat heeft premier Julia Gillard (Labor Party) zondag bekendgemaakt.

 De belasting zou per 1 juli 2012 ingevoerd moeten worden. De circa 500 grootste vervuilers moeten 23 Australische dollar (ruim 17 euro) per ton CO2-uitstoot gaan betalen. Uit peilingen bleek dat circa 60 procent van de Australiërs tegen de belasting is. Ze vrezen dat ze opdraaien voor de extra kosten. Gillard belooft belastingverlaging om dit tegen te gaan.

LOL. Socialisten die beloven belastingen te verlagen, dat doet mij denken aan die grap: wanneer weet je wanneer een advocaat liegt? Als hij zijn mond opendoet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten