Nieuwe aanslag Fort Hood verijdeld

Geen categoriejul 29 2011, 00:33
Hier zullen we links nou niet over horen.
Raar is dat toch, dat links wel helemaal losgaat als een zelfverklaarde conservatief een aanslag pleegt, terwijl onze progressieve vrienden dit soort pogingen om een massamoord te plegen stelselmatig onder het tapijt van de politieke correctheid probeert te vegen:

Een Amerikaanse militair is opgepakt omdat hij een aanslag op de legerbasis Fort Hood in Texas wilde plegen. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De nieuwszender Fox News had eerder melding gemaakt van drie arrestaties. De militair werd na een tip opgepakt vlakbij de legerbasis. Hij had "verdacht materiaal" bij zich. Een functionaris van de federale recherchedienst FBI zei dat de man gelegerd was op de basis Fort Campbell in Kentucky, maar dat hij daar al sinds het weekeinde van 4 juli te boek stond als 'afwezig zonder verlof'.

De naam van de verdachte / wannabe terrorist: Naser Jason Abdo.
Naser ging vorig jaar in beroep toen hij uitgezonden zou worden naar het Midden-Oosten. Ik citeer: "Ik kan niet uitgezonden worden én een moslim zijn".
Hij werd gepakt met explosieven en vuurwapens. Ook zou hij radicale literatuur bij zich hebben toen hij opgepakt werd, aldus Fox News.
Twee jaar geleden werd Fort Hood ook al aangevallen door een radicaal Islamitische soldaat (een majoor, eigenlijk). Hasan Nidal schoot toen dertien van zijn collega's dood. Het was de ergste aanval op een militaire basis in de geschiedenis van de V.S. De dader zit nu in de gevangenis en kan, als hij schuldig wordt bevonden, ter dood worden veroordeeld.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten