PvdD, PVV en caviapolitie, doe er iets aan!

Geen categoriejul 10 2011, 11:18
Ongemerkt gaat het aan ons allen voorbij. Het is een issue dat de hoogste pri-o-ri-teit verdient van de Walt Disneypartijen PvdD en PVV in samenwerking met de caviapolitie. Het gaat om de medogenloze moord op Nederlandse insecten. Onverdoofd, ritueel afgemaakt en geen kip die er naar kraait.
De insectengenocide, 133 miljard insecten worden maandelijks op onverantwoorde wijze kapot gemaakt. Insectenfamilies uitelkaar gereten. Jonge insecten die uit het leven worden weggerukt.
Gemiddeld komen er tijdens een autorit elke 10 kilometer twee insecten op een kentekenplaat om het leven. Dat blijkt na analyse van de gegeven die binnenkwamen op de site splashteller.nl. Na anderhalve maand zijn door automobilisten 17.000 gedode insecten op kentekenplaten doorgegeven. Dat staat vandaag te lezen op www.natuurberichten.nl. Ruim 250 mensen hebben 385 ritten doorgeven. Met de eerste resultaten van de Splashteller is berekend dat door alle automobilisten per maand 133 miljard insecten worden aangereden. Het gaat dan om beestjes die om het leven zijn gekomen niet alleen op de nummerplaat maar op de gehele auto, vooral aan de voorkant. Het onderzoek wordt uitgevoerd onder leiding van medewerkers van Wageningen University. Het tellen gaat de komende tijd door.
Moord en doodslag. Thieme, Graus, actie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten