Van Persie eist nieuwe spelers

Geen categorieaug 25 2011, 13:28
Hij heeft alleen niets te eisen.
Fantastisch mooi natuurlijk voor Robin van Persie dat hij zich nu captain van Arsenal mag noemen, maar om nou meteen zo hoog van de toren te blazen...

Een dag na de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League heeft Arsenal-aanvoerder Robin van Persie duidelijk gemaakt dat het elftal de nodige versterkingen moet krijgen, voordat de transfermarkt op 31 augustus sluit.

'Het is heel belangrijk dat de club enkele aankopen doet', vertelde de Nederlandse captain van Arsenal tegen Sky Sports. 'We hebben Cesc Fabregas en Samir Nasi verloren en dat waren twee geweldige spelers. Dat moeten we opvangen.'

Met alle respect Robin, maar jij hébt niets te eisen. Jij bent maar een speler en spelers bepalen niet wie er wel en niet gehaald worden. Dat doet de leiding van de club. Als je je daar graag mee wilt bemoeien zul je je voetbalcarriere voortijdig moeten beëindigen en het bestuur ingaan van Arsenal (of assistent-trainer worden of iets dergelijks).
Aangezien dat nou niet echt meteen tot de mogelijkheden behoort heb je je maar gewoon te schikken. Wil je dat niet, dan staat het je vrij te verkassen naar een andere club.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten