Open draad

Dit is uw draad.

Op deze mooie dag kunt u wederom uw gal spuiten over de euro of de eurocrisis. Maar u kunt het ook over een geheel andere boeg gooien, en de lof bezinnen van de publieke omroep. De keuze is geheel en al aan u, het is uw draad.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

3 reacties

 1. Richard de II2

  En ook nog niet de dubbele betekenis begrijpen van “serieus genomen worden”.

  De intelligentie van een golden retriever!

 2. Richard de II2

  Heel vervelend allemaal: http://www.trouw.nl/tr/nl/8367/Asha-ten-Broeke/article/detail/3033362/2011/11/15/Vrouwenhaat-op-internet-is-ontoelaatbaar.dhtml

   

  Maar dan een reaguurder: Dit dierlijk instinct laat zien hoe primitief de blanke man nog
  reageert. Ik heb bijna altijd onze hond bij mij als ik ergens naartoe
  ga. Het is een Bouvier, een grote reu.

   

  De blanke vrouwelijke variant van de GeenStijl aanhang!

 3. sprx

  De opmerkelijkste berichten van de afgelopen week uitgelicht en van commentaar voorzien door kenners. Arabist Hans Jansen reageert vandaag inDesgevraagd op ’t volgende nieuwsbericht (bronNieuw Religieus Peil):

  ‘Vorm nu een islamitisch machtsblok tegen het verzwakte Westen’

  Iran, november 2011
  De Iraanse leider ayatollah Khamenei zei in een toespraak voor hadj-pelgrims dat Arabische moslims een internationaal islamitisch machtsblok moeten vormen.  
  Khamenei stelt dat het westen, de VS en het zionisme ernstig zouden zijn verzwakt. Hij wijst op economische malaise, het ‘voortdurende falen’ in Afghanistan en Irak. ‘Gelovige mannen en vrouwen in de islamitische wereld, vooral in Egypte, Tunesië en Libië moeten de kans op een internationaal islamitisch machtsblok benutten en een wereldmacht vormen’.
  Trouw, 10 november 2011

  Commentaar Hans Jansen: Foeifoei, hiermee speelt Ayatollah Khamenei de islamofoben en de extreme islamcritici toch wel heel erg in de kaart. Begrijpt deze man Gods niet hoe zeer de PvdA en het CDA er bij gebaat zouden zijn als de islam een vredelievende a-politieke beweging was? Om van de rest van de EU en van Israël maar te zwijgen?

  via Hoeiboei

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.