'Vladimir Antonov verduistert miljoenen'

Geen categorienov 24 2011, 19:30
Dat beweren Litouwse autoriteiten tenminste.
Vladimir Antonov, de wannabe redder van Spyker en eigenaar van Portsmouth Football Club (in Engeland ja), wordt ervan beschuldigd dat hij miljoenen euro's weggesluisd zou hebben bij zijn banken in Litouwen.
RTL Nieuws bericht:

Antonov en zijn Litouwse zakenpartner waren tot eerder deze week eigenaar van de twee banken, totdat ze genationaliseerd werden vanwege grote tekorten. Daarbij kwam ook de uitstroom van geld naar de twee eigenaren aan het licht. Het heeft er alle schijn van dat de banken gaan vallen, vanwege het gebrek aan geld.

Nou ja, je kan in ieder geval niet met droge ogen beweren dat Antonov niet goed voor zichzelf zorgt. In Amerika zeggen ze dan: First take care of number one. 
Hoe het ook zij, Litouwen heeft een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de rijke Rus. De vraag is of hij inderdaad opgepakt zal worden of dat hij zijn geld zal gebruiken om ergens een heel rijk, maar anoniem leven op te bouwen.
Overigens zijn dit soort praktijken natuurlijk aan de orde van de dag in Rusland. Sinds het communisme daar ten onder is gegaan hebben geldwolven het voor het zeggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten