Guidetti is nog beter dan ik al dacht

Geen categoriedec 12 2011, 16:25
U zult mij niet vaak betrappen op positieve uitspraken over een speler van Feyenoord, maar ik maak graag een uitzondering voor John Guidetti.
Ik weet dat Johan hoe-heet-ie-ook-alweer van Voetbal International (het blad en het programma, en natuurlijk van die geweldige commercial) niet zo'n hoge pet opheeft van Guidetti, maar, helaas, denk ik daar toch net even anders over. Guidetti is een talentvolle speler. Jawel, hij heeft een beetje een arrogantie over zich, maar dat is geen punt. Sterker nog, topspelers hebben dat wel vaker. En, ja, ik geloof dat Guidetti weleens zo'n topper zou kunnen worden.
Qua voetbalkennis zit het in ieder geval wel goed bij de jonge Zweed:

'Er is al veel over gezegd en geschreven, maar Guidetti is een topgozer. Hij is jonger dan ik, maar praat met spelers die even buiten de boot vallen. Daarnaast kan hij geweldig voetballen. Hij heeft eigenlijk maar één minpunt en dat is dat hij Real Madrid verkiest boven Barcelona. Maar goed, zaterdagavond heeft hij ervaren dat hij dat toch echt verkeerd ziet.'

Ah, een Realfan. Prima dus.
Wel jammer dat de rest van Nederland zo ongeveer als een man achter Barcelona staat, trouwens. Ik blijf het merkwaardig vinden dat die beroepsacteurs zo bewonderd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten