Aboutabel en Thieme: beste vrinden

Foto:

De Rotterdame burgemeester wil een verbod op ‘zwaar’ vuurwerk. 

Ja hoor, daar gaan we weer. Sociaaldemocraten kunnen hun neiging om feesten te verpesten gewoon niet in de hand houden:

De Rotterdamse burgervader wil met de burgemeesters van de andere drie grote steden om de tafel gaan zitten om het verbod op het legale zware vuurwerk te bespreken en om samen dit onderwerp onder de aandacht van het kabinet te brengen.

En dat is nog niet alles, welnee! Hij wil namelijk ook dat het kabinet ‘dit probleem’ (welk probleem, zult u denken?) onder de aandacht brengt van… Europese regeringsleiders. Ja, echt waar: de burgemeester van Rotterdam wil graag dat ‘zwaar vuurwerk’ in heel Europa illegaal wordt verklaard.

Wat een figuur zeg. 

Foto: Wikimedia Commons.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!