Google zet eindelijk echt aanval in op de iPad

Foto:

Binnenkort online verkrijgbaar: de Google tablet. 

Betekent dit dat Google buitengewoon sterk en vol zelfvertrouwen is, of dat het bedrijf doodsbenauwd is dat het de iPad nooit van de troon kan stoten?

Google wil op internet Android-tablets gaan verkopen. De zoekgigant probeert zo meer tegengas te geven aan de iPad van Apple.

Dat meldt de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal. Volgens ‘ingewijden’ zal Google tabletcomputers van diverse fabrikanten online aanbieden, met de merknamen van beide partners erop. De anonieme bronnen noemen in dit verband fabrikanten als Samsung en Asus.

Wat het antwoord ook is, één ding staat vast: voor de consument is dit geweldig. Laat ze elkaar maar steeds feller beconcurreren. Dat zorgt er namelijk voor dat men sneller innoveert én dat de prijzen dalen. 

Voor de bedrijven zelf is dat minder goed nieuws, maar voor ons natuurlijk buitengewoon prettig.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!