Ja, Republikeinen kunnen Obama pakken op ObamaCare

Foto: Een buitengewoon goede column van Jennifer Rubin, voor de Washington Post. Ze legt op buitengewoon verstandige wijze uit dat Republikeinen - en, ja, ook of zelfs met name Mitt Romney - Obama echt kunnen pakken op zijn ObamaCare. Amerikanen vinden het hele plan niets, waar nog eens bij komt dat het een strop is aan de nek van de Amerikaanse economie. En dat ten tijde van een crisis van epische proporties. Laat 'the businessman' het maar even oplossen. Prima strategie.

Een buitengewoon goede column van Jennifer Rubin, voor de Washington Post. Ze legt op buitengewoon verstandige wijze uit dat Republikeinen – en, ja, ook of zelfs met name Mitt Romney – Obama echt kunnen pakken op zijn ObamaCare. Amerikanen vinden het hele plan niets, waar nog eens bij komt dat het een strop is aan de nek van de Amerikaanse economie. En dat ten tijde van een crisis van epische proporties. Laat ‘the businessman’ het maar even oplossen. Prima strategie.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologie├źn (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!