Links respecteert vrouwen? Laat me niet lachen!

Foto: Links heeft weer eens de aanval ingezet op rechtse mannen - te weten Rick Santorum en Rush Limbaugh. Met name die laatste zou namelijk bijzonder 'vrouwonvriendelijk' zijn. Het zal wel. Waarom, dames en vooral heren van het progressieve kamp hoorden we geen woord van onvrede toen deze linksmenschen de ene na de andere vrouw tot op het bot beledigden? Ach ja, ik weet het al: omdat deze vrouwen rechts zijn. Tja, dan maakt het niet uit natuurlijk. Zoals Johan Cruijff zou zeggen: 'Maar da's logisch'. Met een welgemeend dank je! aan lezer Krolll voor de link.

Links heeft weer eens de aanval ingezet op rechtse mannen – te weten Rick Santorum en Rush Limbaugh. Met name die laatste zou namelijk bijzonder ‘vrouwonvriendelijk’ zijn. Het zal wel. Waarom, dames en vooral heren van het progressieve kamp hoorden we geen woord van onvrede toen deze linksmenschen de ene na de andere vrouw tot op het bot beledigden? Ach ja, ik weet het al: omdat deze vrouwen rechts zijn. Tja, dan maakt het niet uit natuurlijk. Zoals Johan Cruijff zou zeggen: ‘Maar da’s logisch’. Met een welgemeend dank je! aan lezer Krolll voor de link.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologie├źn (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!