G500 wil ook wat zeggen over het CDA

Foto:

Daar heb je 'm weer: de jonge progressief-liberaal Sywert van Lienden van de G500. Hij zei gisteren bij De Wereld Draait Door te hopen dat een outsider de verkiezingen voor het lijsttrekkerschap van het CDA gaat winnen, het liefste Marcel Wintels. Alle CDA'ers weten nu dus op wie ze in ieder geval niet moeten stemmen. Gelukkig is er straks een zomerstop voor het VARA-programma. Even geen G500. Even geen Sywert. Even niet.

Daar heb je ‘m weer: de jonge progressief-liberaal Sywert van Lienden van de G500. Hij zei gisteren bij De Wereld Draait Door te hopen dat een outsider de verkiezingen voor het lijsttrekkerschap van het CDA gaat winnen, het liefste Marcel Wintels. Alle CDA’ers weten nu dus op wie ze in ieder geval niet moeten stemmen. Gelukkig is er straks een zomerstop voor het VARA-programma. Even geen G500. Even geen Sywert. Even niet.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologie├źn (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!