Vuilnismannen treffen menselijke resten aan tussen grofvuil

Harejakkes. (Met GeenStijl-update)

Dit is toch even schrikken, lijkt me:

De politie heeft woensdag in een woning aan de Van Leeuwenstraat in Voorburg vijf mannen en één vrouw aangehouden nadat vuilophalers menselijke resten tussen het grofvuil hadden aangetroffen. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

Toen de mannen het vuil wilden ophalen zagen ze ineens menselijke resten liggen. De politie werd meteen ingeschakeld… en die arresteerde de bewoners.

Overigens moedig ik u aan om even op de link te klikken. De foto aldaar zegt genoeg over het soort buurt waar de mensenresten zijn gevonden. Laat ik het zo zeggen: het was niet in Wassenaar.

UPDATE: Ach gossie! Het is een lezersvriendje van beroepsclown Bert Brussen opgevallen dat de foto die door het Parool gebruikt wordt niet van de straat in kwestie is. Natuurlijk is het nog altijd geen “villawijk”, maar ook weer geen ghetto of iets dergelijks (zie hier Google Streetview; indrukwekkend is het allemaal niet, maar goed, dat geheel terzijde).

Nou, mooi hoor jongens, uit-ste-kend speurwerk! Wat heeft GeenStijl tegenwoordig een fantastische scoops he?

Overigens zijn Bertje en zijn kameraden een beetje traag: een ‘professionele blogger’ is iemand die door bloggen in zijn onderhoud kan voorzien. Niet meer, niet minder.

Goed, ga nou maar weer lief spelen Bert. Dank voor je feedback, en gefeliciteerd met je puike journastieke werk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.