Het zwijgen van de media over de tweede Holocaust

Foto:

Elk snippertje negatief nieuws over Israel wordt door de Nederlandse media met graagte gebracht.

Wat onze politiek-correcte media echter verzwijgen is het echte nieuws, namelijk in wat voor omgeving Israel zich moet handhaven. Een omgeving die geregeld het verlangen naar een tweede Holocaust uitspreekt.

Arabische leiders praten – meestal in naam van de islam – openlijker over de gewenste uitroeiing van de Joden dan Hitler ooit deed. Maar de Nederlandse media zwijgen het dood.

Enkele voorbeelden van Arabische televisiezenders:

Hamas

De islamitische religieuze leider Wael Al-Zarad: “Wij vragen Allah om ons samen te laten werken om deze verzameling kankerbacteriën – dat ons volk zo kwelt – uit te roeien.”

Hamas televisie, 26 februari 2013.

Yunis Al-Astal – parlementslid voor Hamas:

“De Joden werden in groten getale naar Palestina gebracht zodat de Palestijnen – met de steun van de hele islamitische natie – de eer zouden hebben om deze kwaadaardige bende uit te roeien.”

Hamas televisie, 11 mei 2011.

De Hamas vice-voorzitter van het Palestijnse parlement Ahmad Bahr: “Een vrouw mag zelfs [op Jihad] gaan zonder toestemming van haar man, en een dienaar zonder toestemming van zijn meester. Waarom? Om die Joden te verdelgen. …. Oh Allah, roei de Joden en hun aanhangers uit. Oh Allah, roei de Amerikanen en hun aanhangers uit. Oh Allah, tel ze een voor een, en dood ze allemaal, zonder er een over te laten.”

Hamas televisie, 10 augustus 2012.

Palestijnse Autoriteit

De door Palestijnse Autoriteit benoemde Moefti Muhammad Hussein – de hoogste Islamitische geestelijke op de Westbank:

“De dag des Oordeels zal niet komen totdat jij de Joden bevecht. De Joden zullen schuilen achter rotsen en bomen, maar zij zullen roepen: ‘Oh Moslim, dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

Staatstelevisie van de Palestijnse Autoriteit, 9 januari 2012.

Jibril Rajoub, voormalig Nationale Veiligheidsadviseur van de Palestijnse Autoriteit, hoofd van de Palestijnse voetbalfederatie, voorzitter van het Palestijns Olympisch Comité en lid van het Centrale Comité van Fatah (de ‘partij’ van president Abbas):

“Wij hebben nog geen atoombom, maar ik zweer dat als wij wel een atoombom zouden hebben, zouden wij hem meteen vanmorgen [tegen Israël] gebruikt hebben.”

Al-Mayadeen televisie (Libanon), 30 april 2013.

Egypte

De Egyptische minister van Religieuze Zaken Ali Afifi:

“Maar wij hopen dat de woorden van de profeet Mohammed vervuld zal worden: ‘De dag des Oordeels zal niet komen voordat de moslims de Joden hebben bestreden, en de Joden zullen zich dan achter de rotsen en de bomen verbergen, maar de rotsen en de bomen zullen zeggen: ‘O moslim, o dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.”

Egyptische Sada al-Balad TV, 14 maart 2013.

De Egyptische islamitische geestelijke Mahmoud Al-Masri:

“Met de hulp van Allah zal Israël worden vernietigd, omdat de Profeet Mohammed dat gezegd heeft. Geloof dit niet, omdat ik het zeg. Geloof het omdat ik zeg dat de profeet Mohammed aldus gesproken heeft. ….Uiteindelijk zal geen enkele Jood overblijven op aarde.”

Egyptische Al-Nas TV, 16 november 2012.

“O Allah, reken af met de Joden en degenen die hen steunen. O Allah, verspreid hen, scheur hen aan stukken. O Allah, laat Uw macht en grootheid aan hen zien. O Allah, toon ons uw almachtigheid.”

Kanaal 1 van de Egyptische staatsomroep, 19 oktober 2012.

Het is vreemd dat vrijwel geen enkel Nederlands medium over bovenstaande bericht. Terwijl de bedreigingen zeer evident zijn: belangrijke islamitische leiders roepen op om Israel te vernietigen, en de daar wonende Joden te verdelgen.

Nu in de naam van een andere ideologie, maar net als zeventig jaar geleden.

Awi, Likoed Nederland.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!