Ook voiceberichten met WhatsApp

Foto:

Handig.

WhatsApp komt met een nieuwe feature: vanaf nu zal het mogelijk zijn om ook voiceberichten te versturen. Dat bericht het AD.

De nieuwe functie moet woensdag al beschikbaar zijn op alle telefoons. CEO Jan Koum heeft er de afgelopen zes maanden aan gewerkt en zegt dat WhatsApp het sturen van gesproken berichten bijzonder makkelijk maakt. Een gebruiker drukt eenmaal om het bericht in te spreken, en het wordt verstuurd zodra hij of zij loslaat. Als je besluit dat je de opname toch niet wilt versturen, beweeg je je vinger naar links om de opname te verwijderen.

WhatsApp is één van mijn favoriete apps op mijn Samsung S3. Veel beter wordt het niet… behalve dan dat het inderdaad ook handig is als je voiceberichten kunt achterlaten. Heel fijn dat de mensen achter de app dat ook doorhebben en daarom maatregelen hebben getrokken.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!