Pleidooi

Geen categorieaug 18 2013, 13:15
Zolang een deel van de hier verblijvende moslims geen deel wil uitmaken van onze samenleving is het wellicht tijd om de moslim zakenwereld en winkels te mijden.
Zolang zij niet zelf hun stem verheffen tegen het deel van de moslims die het voor hen verzieken, moeten wij ervan uitgaan dat ze het eens zijn met wat er in de islamitische wereld gebeurt.
Tot zolang doen wij er beter aan ons geld in de Nederlandse bedrijven en middenstand uit te geven, daarmee versterken wij ons bedrijfsleven en het gevoel dat we bijdragen aan een sterker Nederland.
Ik had nooit gedacht dat ik nog eens zoiets zou schrijven maar de omstandigheden zijn ook nog nooit zo alarmerend geweest als nu.
De enige partij die op de bres staat voor Nederland is de PVV en je hoeft het echt niet met alles wat de PVV voorstaat eens te zijn om toch in het belang van Nederland op de PVV te stemmen, er moet een dam worden opgeworpen tegen het linkse gedachtegoed wat ons allen naar de afgrond leidt.
En praat erover in gesprekken met anderen er is echt veel onwetendheid onder de mensen over de islam, immigratie en de EU laat staan dat men weet dat Rutte dat verdomde ESM verdrag heeft getekend in demissionaire toestand!
Dat heeft hij niet gelezen of niet begrepen, als hij het wel heeft begrepen heeft hij landverraad gepleegd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten