Gaat Geert Wilders naar Brussel?

Foto:

Natuurlijk, het is een nieuwsberichtje van Hero Brinkman die al anderhalf jaar uit de 'PVV loop' wordt gehouden, maar aangezien dit een interessante strategische zet van Geert Wilders zou zijn meld ik het toch maar:

Als Wilders met de PVV een superuitslag wil boeken aankomende mei, moet hij deze actie zeker overwegen. Zie je die verkiezingscampagne al voor je? Derderangspolitici namens CDA, VVD, PvdA, D66 en al die anderen treden aan. En de PVV stuurt de 'topdog', die al die debatten moeiteloos naar z'n hand zet én wint.

De vraag is natuurlijk wel hoe goed je een in Den Haag gesitueerde politieke partij kan besturen vanuit Brussel, en of Wilders in zo'n geval niet beter het partijleiderstokje kan doorgeven aan iemand anders. En wie is dat dan?

Hoe dan ook.. deze move - áls Wilders deze echt onderneemt - zou wel eens dé gamechanger van 2014 kunnen zijn.

Natuurlijk, het is een nieuwsberichtje van Hero Brinkman die al anderhalf jaar uit de ‘PVV loop‘ wordt gehouden, maar aangezien dit een interessante strategische zet van Geert Wilders zou zijn meld ik het toch maar:

Als Wilders met de PVV een superuitslag wil boeken aankomende mei, moet hij deze actie zeker overwegen. Zie je die verkiezingscampagne al voor je? Derderangspolitici namens CDA, VVD, PvdA, D66 en al die anderen treden aan. En de PVV stuurt de ‘topdog’, die al die debatten moeiteloos naar z’n hand zet én wint.

De vraag is natuurlijk wel hoe goed je een in Den Haag gesitueerde politieke partij kan besturen vanuit Brussel, en of Wilders in zo’n geval niet beter het partijleiderstokje kan doorgeven aan iemand anders. En wie is dat dan?

Hoe dan ook.. deze move – áls Wilders deze echt onderneemt – zou wel eens dé gamechanger van 2014 kunnen zijn.

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!