Opdelen RBS in ‘good’ and ‘bad’ bank onhaalbaar

Foto:

Voorstellen om Royal Bank of Scotland (RBS) op te delen in een 'good' en een 'bad' bank worden naar verwachting afgewezen door de Britse regering. Downing Street 10 zou wel kunnen aanbevelen om de zwakke Ierse tak van de staatsbank af te splitsen. Dat schrijft de krant Independent zondag op basis van bronnen.

Voorstellen om Royal Bank of Scotland (RBS) op te delen in een ‘good’ en een ‘bad’ bank worden naar verwachting afgewezen door de Britse regering. Downing Street 10 zou wel kunnen aanbevelen om de zwakke Ierse tak van de staatsbank af te splitsen. Dat schrijft de krant Independent zondag op basis van bronnen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!