Oh nee! 60 cent!

Deze week weer de gebruikelijke hysterie bij Kassa!: een pak vruchtensap bij één supermarkt wordt met wel zestig hele centen in prijs verhoogd. Dat zijn wel zes dubbeltjes mensen! Schande! Roep de noodtoestand af!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

5 reacties

 1. gerf

  Tja, maar het hoeveelste product is dit nu al waar DDS schamper over meldt?

 2. Jaantje

  Tim heeft nog geen besef en inzicht in geld…

 3. Marg

  product was dat zo fors in prijs stijgt, maar dat is niet zo, heel veel producten zijn flink omhoog gegaan en dat hakt er bij ons iig wel flink in.

 4. hwliu

  Beste Tim,

   

  Als ik dit filmpje zie dan kom ik tot de conclusie dat het om 70 cent prijsverhoging (+79%) gaat en niet om 60 cent (+67%). Overigens maakt het me niet uit of de stijging nu +60 cent of +70 cent is: beide vind ik een behoorlijk forse procentuele stijging t.o.v. de vorige prijs van 89 cent. 

   

  Groeten,

  Hongwah Liu

 5. halo1

  Ze hebben al genoeg “” schade””aangricht aan die lieve proletarische zieltjes..gaan ze ook nog eens die prijzen verhogen. Pff..die Vara wordt een anachronisme.. genoeg schade aangericht! Wegwezen met dat programma en die irritante presenatricw!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.