Over belofte maakt schuld.

Geen categoriedec 11 2013, 9:58
Mark Rutte de " beste" premier die we ooit hebben gehad na de oorlog, doet allerlei beloften die hij niet kan of wil houden en die dus veelkvuldig breekt.
Zo heb ik een brief gehad van zijn regering dat mijn klassieke mercedes 190 D bj 1986 werd vrijgesteld van het betalen van belasting. Ik heb gebruik gemaakt van deze wettelijke regeling om in een goede betrouwbare auto te kunnen blijven rijden. Ik onderhoud de auto goed en hij komt elk jaar door de APK zonder problemen.
In die brief wordt geen voorbehoud gemaakt over verandering van de regels dus ging ik ervan uit dat ik nu belasingvrij de laatste jaren van mijn mobilitiet kan genieten. Ik heb daarvoor mijn Volkswagen Golf verkocht omdat dat te duur werd.
Nu heeft Rutte en zijn regering de regels verandert en moet ik weer het volle pond betalen.
Ik vind wel dat een regering regels moet kunnen aanpassen maar zij moet oude afspraken handhaven dat is wel zo netjes.
Nu ik weer het volle pond moet betalen kan ik niet in deze auto blijven rijden maar wie zal deze auto nog van mij kopen?
Dus ben ik binnenkort veroordeeld tot de fiets en het openbaar vervoer ik vind dit een schandelijke wijze van doen en heb dan ook geen enkel respect meer voor deze regering, NADA! Niks, noppes!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten