Van Persie heeft Rooney nodig

Geen categoriedec 10 2013, 10:00
Champions League.
Acht jaar lang voetbalde Van Persie bij Arsenal en won bijna geen prijzen. Na zijn vertrek naar Manchester United won hij meteen in zijn eerste jaar de landstitel van Engeland. Samen met Rooney.

Robin van Persie vindt dat hij Wayne Rooney nodig heeft om met Manchester United tot maximale prestaties te komen. "We zijn sterker als we samenspelen."Van Persie: "Er moet een bepaalde samenwerking zijn als je met een nummer 9 en een nummer 10 speelt. Eigenlijk zijn we beiden een 9,5, omdat we allebei diep kunnen spelen, maar ons ook beiden kunnen laten zakken. Dat is best bijzonder", aldus Van Persie in de aanloop naar het Champions League-duel met Sjachtar Donetsk.

Robin van Persie wil dolgraag de Champions League een keer winnen. Nu is hij natuurlijk niet de enige die dat graag wil, maar gezien de puntenachterstand in de Premiere League is de kans groter dat Manchester United de Champions League wint dan dat het weer de landstitel pakt. Gezien het spel van de afgelopen weken gaat beide niet lukken overigens.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten