EU gepland door globalistische elite!

Geen categoriejan 02 2014, 14:41
Burgers moeten creatie VSE betalen
Dankzij de voortdurende propaganda van Brussel en 'onze' politici in Den Haag hebben de meeste mensen inderdaad het gevoel gekregen dat een Europese superstaat niet alleen onvermijdelijk, maar zelfs noodzakelijk is om de huidige crisis op te lossen. Het is onomstotelijk bewezen dat dit plan, opgesteld en uitgevoerd door de wereldwijde politieke en financiële elite, al zo'n 70 jaar oud is. Het is daarom goed voorstelbaar dat de crisis doelbewust is veroorzaakt om de creatie van de Verenigde Staten van Europa te forceren.
De Europese gewone man staat daar helemaal buiten. Die is er enkel om de enorme kosten hiervan te betalen middels lastenverhogingen, sluipende onteigening door het extreem lage rentebeleid, en het uitkleden van de pensioenen en sociale voorzieningen. Daarom gaan steeds meer Europeanen de straat op, omdat ze aan den lijve ondervinden dat de Europese Unie een onderdrukkend systeem is dat hun soevereiniteit, welvaart en zelfbeschikkingsrecht vernietigt, en totale controle wil uitoefenen op ieder aspect van hun leven.
Desondanks de bewijsbare feiten worden mensen die hierover schrijven of hiervoor waarschuwen nog steeds als complotdenkers weggezet. Maar er is aantoonbaar geen enkele sprake van een complottheorie, het is helaas de vreselijke werkelijkheid! 
Op dit moment is de opkomst van vrijheidslievende partijen in vrijwel heel Europa, die een halt toe willen roepen aan het steeds meer macht overdragen aan Brussel, het grootste gevaar voor de globalistische machtselite. Wees je hiervan terdege bewust en laat de waarheid tot je doordringen....voor het te laat is.......
Lees dit eyeopenend Artikel!
http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/01/Verenigde-Staten-van-Europa-al-in-1948-in-Duitse-grondwet-opgenomen
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten