Feest: DDS bestaat vijf jaar!

Geen categoriefeb 10 2014, 11:31
Kleine blogjes worden groot...
Op maandag 9 februari 2009 mochten we in De Wereld Draait Door wereldkundig maken dat we een nieuw groepsblog hadden gelanceerd, genaamd De Dagelijkse Standaard. Een keer knipperen met de ogen later is het maandag 10 februari 2014 - vijf jaar oud alweer!
We kunnen onszelf nu natuurlijk wel uitgebreid op de borst gaan kloppen, maar dat is vulgair. Waarom zouden we immers al die andere startups uit 2009/10 (Joop, The Post Online (voorheen De Jaap), Welingelichte Kringen en 925. Oh en Pluspost, moehahaha) confronteren met het feit dat wij groter zijn, ondanks het feit dat wij het als enige zonder subsidie of investering moesten doen? Nee hoor, dat doen we niet. We weten bovendien uit ervaring hoeveel werk erbij komt kijken om een site elke dag weer te vullen met lezenswaardige, spraakmakende content. Niets dan respect dus voor elke concurrent die daar in slaagt (dan mag ook Sargasso niet ontbreken - en uiteraard de grote roze broer Geenstijl). Van ons bij DDS dan ook een hat tip naar hen. Samen zijn we erin geslaagd een levendige blogosfeer in het leven te roepen, geen geringe prestatie.
Goed, genoeg gekletst, tijd om weer te gaan waarvoor we vijf jaar geleden zijn opgericht: het aanpakken van incompetente ministers, asset strippende eigenaren van boekhandelketens en politieke wind(molen)handelaren. En D66 uiteraard. Zoals u van ons gewend bent dus, inmiddels al vijf jaar lang - wijdbeens tegenover de macht en de politiekecorrectheid, stop roepend.
Oh en als u de dringende behoefte mocht voelen ons toch even te feliciteren: de commentsectie staat tot uw beschikking!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten