Barcelona uitgeschakeld door Atletico Madrid

Geen categorieapr 09 2014, 22:53
Schokkend.
Zo. Dit is echt even schrikken zeg. Barcelona is zojuist uitgeschakeld door Atletico Madrid; een goed team, natuurlijk, maar normaal gesproken echt de mindere van Barca.
De reden dat de ploeg van Messi verloor? Hij speelde niet. En ja, dan is Barcelona kwetsbaar.
Wat zie ik nou? Messi speelde wél mee?

Barça mocht van geluk spelen dat het niet na 20 minuten al met 3-0 achter stond. David Villa, nota bene oud-speler van Barcelona, raakte tot twee keer toe het aluminium. Eerst schoot de spits hard op de paal, waarna in de 19e minuut een fraai lobje op de lat belandde. De gasten konden daar vrij weinig tegenover stellen. Lionel Messi had een totaal offday en was nagenoeg onzichtbaar. De Argentijnse dribbelaar kopte een keer net naast het doel van de Belgische doelman Thibaut Courtois.

Het is triest, maar dit team is echt op zijn retour. Natuurlijk zijn het nog altijd echte toppers, maar je kunt het je als ploeg niet veroorloven om zo ongelooflijk afhankelijk te zijn van één speler. Als die dan niet speelt, of een totale off day heeft zoals vandaag, kun je namelijk wel naar succes fluiten.
Aan de ene kant is het jammer dat Barca eruit ligt, maar aan de andere is het ook wel weer fantastisch dat twee ploegen uit dezelfde stad zometeen in de halve finale staat: en dan misschien nog wel tegen elkaar ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten