CDA pakt VVD ook aan

Geen categoriemei 22 2014, 11:00
Beloftes.
Het CDA is écht goed bezig. Eerder openden de christendemocraten het vuur al op D66, vandaag volgt er een schitterende aanval op de VVD: de partij van, voor en door beloftebrekers.
Net zoals bij D66 doet het CDA dat niet door een ellenlange column te schrijven, maar door een handige infographic in elkaar te zetten waardoor kiezers in één opslag kunnen zien waar de VVD voor staat.
Zo is het maar net. Rutte lijkt verdacht veel op een pathologische leugenaar. Je kunt er vergif op innemen dat als hij het ene zegt, hij het andere doet. Als de EU zich volgens hem moet beperken tot 'vijf kerntaken' weet je dus dat hij Nederland met huid en haar wil uitleveren aan Brussel.
Mooi plaatje van het CDA dus - effectief en het is nog waar ook. Wel een punt van kritiek: eigenlijk komt dit allemaal te laat. De verkiezingen zijn vandaag al. De christendemocraten hadden hier een maand geleden mee moeten komen... of het voor zich houden en losgaan bij de komende verkiezingen (voor de Provinciale Staten of de Tweede Kamer, afhankelijk van wanneer de coalitie eindelijk valt).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten