‘Gangster-Islam’ bedreigt Nederland

Foto:

Criminelen of jihadisten.

Een goed punt van Ibrahim Wijbenga:

Met de terugkeer van geradicaliseerde Syriëgangers loopt Nederland veel eerder het risico van een hausse aan zware criminaliteit dan van aanslagen. Dat vreest jongerenwerker en voormalig CDA-raadslid Ibrahim Wijbenga. Hij waarschuwt voor de groeiende invloed van ’gangster-islam’ in Nederland. Wijbenga, die gisteren aangifte heeft gedaan wegens doodsbedreigingen door drie lieden achter haatwebsite De Ware Religie, zegt dat een ’aanzienlijk’ deel van de Syriëgangers en jonge moslimextremisten een crimineel verleden heeft.

Zelfs als de teruggekeerde Syriëgangers niet massaal aanslagen plegen vormen ze dus een gevaar voor de samenleving omdat het stuk voor stuk geharde criminelen zijn. 

Ja, we krijgen nog het één en ander te doen met deze ‘jongens.’ Wat een feest dat we ze niet massaal kunnen uitzetten en/of kunnen opsluiten omdat ze lid zijn van een terroristische organisatie die massaslachtingen en andere misdaden tegen de menselijkheid heeft gepleegd.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!