Brazilië-Duitsland breekt twitter-record

Foto:

Populairste wedstrijd ooit.

Kortom, niemand zal de halve finale van gisteravond nog vergeten:

Ik kijk echt ontzettend uit naar de wedstrijd van vanavond. Kan Oranje Argentinië bedwingen? Komt er voor het eerst een volledige Europese finale in Zuid-Amerika – en komt er dus ook voor het eerst sowieso een Europese winnaar op dat continent?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!