En nu opdonderen naar het kalifaat

Geen categoriejul 01 2014, 19:18
Zegt de kalief zelf.
Zoals u weet, zijn Nederland in het bijzonder en de Westerse wereld in het algemeen gruwelijk intolerant tegen moslims. Het is zo erg dat een godwin op zijn plaats is. Dagelijks horen we hoe moslims in Nederland worden belaagd omdat ze hand in hand lopen, of een keppeltje dragen, of de vrijheid van meningsuiting verdedigen...oh, wacht, ik ben in de war.
Hoe dan ook, de behandeling van moslims in Nederland is eigenlijk een vorm van 'cultural cleansing'. Nooit mogen ze uitgebreid hun beklag doen in praatprogramma's, nooit kunnen ze eindeloze demonstraties organiseren en ze kunnen ook al niet beschikken over een eigen partij zoals de PvdA. Niets van dat alles. In isolement zien ze lijdzaam toe hoe de inherent intolerante en racistische Nederlander hen kapotmaakt.
Gelukkig is er voor iedereen die dat gelooft, vandaag een blijde boodschap verkondigd. De kalief van de nieuwe Islamitische Staat (vroeger ISIS, maar merknaam is veranderd) doet een dwingende oproep.

Leider Abu Bakr al-Baghdadi van de Islamitische Staat van Irak en al-Sham (ISIS) heeft moslims wereldwijd opgeroepen te migreren naar het kalifaat dat zondag is uitgeroepen in Syrië en Irak.

Volgens Baghdadi is het de plicht van moslims om naar 'het huis van de islam' te verhuizen. Hij riep moslimstrijders op om wraak te nemen vanwege misstanden tegen moslims wereldwijd.

En de man heeft volkomen gelijk. Als in het Westen van alles niets deugt, dan is het tijd om de geneugten van het kalifaat tegemoet te treden. Het is een soort hemel, maar dan anders. Ga lekker en schrijf kaartjes met 'het is hier heerlijk' en zo'n lachend zonnetje waarin de zender de verzengende temperatuur kan noteren. Wees niet langer hypocriet, trek je beste djellaba aan en go east, young man. Luister naar je kalief.
De enige gemiste kans aan zijn oproep, is dat hij alleen moslims op hun plichten heeft gewezen. In de eerste plaats is dat een ziekelijke minachting voor verlichte moslims die niets met deze hoofdafhakbaard te maken willen hebben. In de tweede plaats, en oneindig veel erger, is dat de kalief ook alle moslimapologeten had kunnen uitnodigen. Hij had ons kunnen verlossen van het roomblanke 'progressieve' GoedVolk (v.z.m.h.). Dat heeft hij nagelaten. Alleen daarom al, stel ik voor dat de VN het kalifaat niet erkent, totdat het onze verplichte vluchtelingen opneemt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten