Er is weer eens een Turk boos op Nederland

Foto:

Vanwege erkenning Armeense genocide

 

Het is ook altijd wat. Nu is weer de Turkse ambassadeur boos op Nederland. Waarom? Omdat de Provinciale Staten van Overijssel een motie hebben aangenomen waarin de Armeense genocide van 1915 wordt erkend. Bovendien zou de motie en het Armeense genocide-monument in Almelo haat aanwakkeren tegen Nederlandse burgers van Turkse komaf. Het moet niet gekker worden!  De Telegraaf schrijft:

“In een brief aan de commissaris van de koning schrijft Sadik Arslan dat de motie de toch al fragiele positie van de Turkse gemeenschap in Nederland in gevaar brengt. Het zet sociale harmonie en de openbare orde op het spel.”

De fragiele positie van de Turken hier? Sociale harmonie en openbare orde op het spel? Joh, je meent het? Is die man gek geworden? Moeten we hier een verkapt dreigement in lezen? Ik zou zeggen tegen die flapdrol: bemoei u in godsnaam met uw eigen zaken in plaats van ons Nederlanders te komen vertellen wat wij wel en niet moeten doen. Bevalt het u niet? Pech gehad, dan vertrekt u maar linea recta met Turkish Airlines naar uw eigen repressieve land. Kunt u onderweg nadenken over excuses aan het Armeense volk.

Man man man, waar moet dat heen in dit land met al die allochtone praatjesmakers?

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
Dagelijksestandaard.nl gebruikt cookies en vergelijkbare technologieën (cookies) onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op dagelijksestandaard.nl die aansluiten op uw interesses. Ook derden kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen gebruikt worden om op sites van derden relevante advertenties te tonen. Cookies van derde partijen maken daarnaast mogelijk dat u informatie kunt delen via social media zoals Twitter en Facebook.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!