Pedo voor 6 jaar de nor in

Geen categoriejul 15 2014, 11:00
Terecht
De van sexueel misbruik en machtsmisbruik beschuldigde Frank R. uit Cuijk moet zes jaar de nor is. Effectief is dat dus vier jaar. Daarna moet hij zich laten behandelen in een TBS-kliniek. Zo kosten onze sekscriminelen de belastingbetaler handenvol geld.
Het Openbaar Ministerie (OM) en R.'s advocaat gaan niet in beroep tegen zijn straf, hebben ze maandag laten weten. De man uit Cuijk werd anderhalve week geleden veroordeeld omdat hij 20 minderjarige meisjes via internet had aangezet tot ontucht. Een aantal van hen misbruikte hij ook fysiek, sterker, hij botvierde zijn sadomasochistische gevoelens op een aantal hunner.
Naar verluidt is het aantal slachtoffers veel hoger dan de 20 gevallen die onderzocht zijn. Het zou gaan om maar liefst 300 gevallen. Je vraagt je wel af wat die jonge meiden bezielt. Weliswaar had R. zich veel jonger voorgedaan dan hij in werkelijkheid was, maar bij het eerste contact zie je dat natuurlijk meteen. Het zijn rare tijden, maar ik zie ook niet 1-2-3 hoe je dit kan voorkomen. Beter ouderlijk toezicht?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten