Dierenbeulen slaan 20 vogels dood

Geen categorieaug 20 2014, 12:52
Hoe kwaadaardig zijn deze dierenbeulen?
In Eindhoven hebben twee minderwaardige creaturen een ware slachting aangericht onder vogels. Bij een weiland aan de Riel sloegen ze er maar liefst twintig dood, waaronder een zwaan, vier ganzen en acht eenden.
De eigenaar van het weiland betrapte de twee dierenmoordenaars op heterdaad. Samen met een familielid probeerde hij ze in de kraag te vatten, maar de jongens ontkwamen uiteindelijk in een woonwijk. Toen ze teruggingen naar het weiland zagen ze dat de onmenselijke creaturen een ware slachting hadden aangericht:

Een zwaan, vier ganzen en acht eenden hadden hun zinloze aanval niet  overleefd. Twee eenden lagen zwaargewond in het gras. Ze zijn naar een dierenarts gebracht, maar het is nog onzeker of ze het halen. Een aantal babyeendjes wist te ontkomen aan de dierenbeulen. Hun moeder werd wel doodgeslagen.

Eerder vond de eigenaar al een aantal dode ganzen, een dode zwaan en drie dode eenden. De kans is natuurlijk groot dat dezelfde rotjongens erachter zitten.
Hoe vreselijk zit je in elkaar als je voor de lol wat vogels gaat doodknuppelen? Ik kan zeggen dat die lui "niet helemaal lekker zijn," wat ongetwijfeld klopt, maar dit gaat veel verder dan dat. Uit onderzoek blijkt dat mensen (met name kinderen) die dieren mishandelen vaak een stoornis hebben, of later ontwikkelen. Sterker nog, er is een relatie tussen dierenmishandeling en huiselijk geweld.
Ook daarom is het van groot belang dat de daders worden opgespoord. De Telegraaf legt uit hoe ze eruit zien:

De verdachten zijn twee blanke jongens van een jaar of 18 met een normaal postuur. Beiden zijn ongeveer 1.80 lang. En van hen heeft kort blond haar, en droeg een kort zwart t-shirt en een zwarte joggingbroek. De tweede dader heeft iets donkerder blond haar. Hij droeg een zwart leather look jasje, een zwarte joggingbroek en donkerkleurige schoenen.

Kent u deze jongens? Neem dan onmiddellijk contact op met de politie. De daders moeten niet alleen worden opgepakt omdat ze verantwoordelijk zijn voor dit vreselijke misdrijf, maar ook omdat ze, als niet behandeld, later vrijwel zeker eenzelfde soort geweld zullen gebruiken tegen mensen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten