Kabinet wil haatimams 'aanpakken' door thee te drinken

Geen categorieaug 25 2014, 12:44
Het kabinet doet eindelijk iets aan haatimams. Nou ja... dat valt toch een beetje tegen.
Vicepremier Lodewijk Asscher kondigt vandaag op grootse wijze aan in De Telegraaf dat hij en zijn vrienden van het kabinet Rutte II haatimams eindelijk gaan aanpakken. Ja, ja, predikers van moslimextremisme worden vanaf nu op de huid gezeten. Asscher legt uit:

„Haatimams zullen we het werken moeilijk en waar het kan onmogelijk maken”, zegt Asscher. „Als een imam uit Syrië hier wil gaan preken en hij heeft daar geen vredelievende bedoeling mee, dan krijgt hij geen visum. Maar ook Nederlandse imams, mensen die hier zijn opgegroeid en die haat zaaien, zullen we het leven lastig maken.”

Je denkt dan bij jezelf: 'Zoooo, dat gaat erin hakken! Hoe gaan jullie die haatbaarden het leven precies lastig maken, Lodewijk? Pray tell!' Hier komt het jongens, niet schrikken want de maatregel is echt kei- en de keihard:

Zij krijgen bijvoorbeeld ’een gesprek’ met de burgemeester.

Jeetje mina! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Moslimgeestelijken die jongeren indoctrineren en ze vertellen dat ze onschuldige mensen massaal moeten vermoorden als ze goede moslims willen zijn, worden binnenkort dus keihard gemarteld door verplicht op de thee te komen bij de burgemeester. Voortaan zullen ze er ongetwijfeld nog eens goed over nadenken voor ze een 16-jarige opdragen om een 'martelaar' te worden door zichzelf op te blazen in Irak of Syrië... of in het Westen.
Het gebeurt me niet vaak, maar ik heb zowaar medelijden met die predikers van haat en genocide; zo'n streng beleid wens je je ergste vijand immers niet toe.
Laten we hopen dat de imams in kwestie de zaak niet aanhangig maken bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Voor je het weet wordt Nederland veroordeeld voor het systematisch martelen van politiek onwenselijke individuen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten