PVV Almere: Zwarte Piet moet blijven

Geen categorieaug 29 2014, 14:00
Zwarte Piet is Zwarte Piet.
De PVV in Almere vindt het belangrijk dat de Almeerse optocht van Sinterklaas en zijn knechten traditioneel blijft, dus met Zwarte Piet zoals Zwarte Piet er altijd al heeft uitgezien.
Omroep Flevoland heeft het hele verhaal:

De partij heeft het raadspanel van 2100 Almeerders gevraagd om aan te geven of zij Zwarte Piet racistisch vinden. Fractievoorzitter Toon van Dijk denkt dat een meerderheid, net als zijn partij, vindt dat dit niet het geval is. Mocht dit inderdaad het geval zijn, dan wil hij de gemeenteraad voorstellen om met het sinterklaasfeest in Almere een statement te maken.

Ik weet wel zeker dat een grote meerderheid van de inwoners van Almere geen enkel probleem heeft met Zwarte Piet, net zoals de rest van Nederland. Niet voor niets heeft de Pietitie op Facebook meer dan twee miljoen handtekeningen.
Het zou mooi zijn als Almere en andere steden en dorpen in Nederland met z'n allen dit jaar een statement maken tegen de politieke correctheid die als een deken over ons land wordt gelegd door linkse actievoerders en linkse media. Zwarte Piet is Zwarte Piet en daarmee basta.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten