Koeman blij met zege op Arsenal

Geen categoriesep 24 2014, 10:58
Geweldig.
Het moet worden gezegd: Ronald Koeman doet het vooralsnog prima in Engeland. Zijn Engels is horriebul, maar gelukkig zijn z'n trainerskwaliteiten stukken beter.

Trainer Ronald Koeman kan voorlopig zijn geluk niet op bij Southampton. De huidige nummer twee van de Premier League verraste gisteren Arsenal in de derde ronde van de League Cup (2-1). 'Deze zege betekent veel voor me', blikte de van Feyenoord overgekomen coach terug op de nieuwe stunt van zijn ploeg. 'Ik ben erg trots. Iedereen spreekt over de opstelling van Arsenal. Natuurlijk hebben ze enkele wijzigingen doorgevoerd. Maar ze namen deze wedstrijd echt wel serieus. We hebben niet alleen gewonnen, maar we speelden ook weer aantrekkelijk. Daar hecht ik veel waarde aan.'

Het mooiste is dat Koeman het echt naar zijn zin lijkt te hebben in Southampton. Het is niet meteen de grootste club van Engeland, maar de oud-verdediger vindt het allemaal prima. Hij doet zijn werk rustig, zorgt ervoor dat het team goed speelt, en heeft een aantal belangrijke/goede spelers gehaald die de club in staat stellen om zelfs goed te presteren tegen de sterkste teams van het land.
Ik vraag me af hoe ver Koeman dit kan doortrekken. Het zou geweldig zijn als het 't begin van een grote internationale carriere is.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten