Van Gaal: “Ze kopen maar door!”

Manchester United.

Louis van Gaal is buitengewoon goed te spreken over zijn bazen bij Manchester United:

De ex-bondschoach: “Bij Bayern was ik rond deze tijd al op het matje geroepen. Door Hoeness. Maar weet je wat de mensen bij United doen? Die kopen maar door! Ze steunen mij! Ze hebben vertrouwen in mij. Dat voel je. Ook als mens.’’

Heel gek is dat niet. Een blinde kon nog zien dat ManU gewoon geen goede spelers had – of in ieder geval niet genoeg om een belangrijke rol te kunnen spelen in de Premier League. Dan kun je Van Gaal wel aanstellen als trainer, maar ook die kan middenmoters niet zomaar tot kampioen maken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.