Albert Heijn vervangt Zwarte Piet door blanke kindslaaf

Geen categorieokt 08 2014, 12:00
Oh ja, dat is echt stúkken beter inderdaad!
De foto hierboven is eerder vandaag gemaakt in een Albert Heijn in Rotterdam (Zuidplein). GeenStijl legt uit wat u ziet: Zwarte Piet is niet zwart en heeft ook geen Zwarte Piet meer. In zijn plaats is er een wit jongetje gekomen dat "HulpPietje" heet.

Een blank onervaren kindslaafje dat door weer en wind en met gevaar voor eigen leven pakjes door schoorstenen moet gooien - een klus die voorheen geklaard werd door geoefende ervaren meerderjarige Zwarte Pieten, maar die in het huidige NL'se klimaat (is niks, is een neger) aan de kant zijn geschoven. Duidelijk.

Inderdaad, een hele verbetering ten opzichte van de eerdere situatie! Als het kindslaafje zwart was hadden we natuurlijk alsnog een probleem gehad, maar godzijdank is dat niet het geval.
Nope, van nu af aan zijn alleen blanke kinderen veroordeeld tot een leven in slavernij voor Sinterklaas, die oude en vooral ook perverse Pieterbaas (waarom omringt hij zich opeens met allemaal kleine kinderen? Ik word er een beetje ongemakkelijk van). Daar kan toch niemand een probleem mee hebben?
Het merkwaardigste van deze actie is dat er werkelijk geen enkele reden voor die supermarkt is (of voor welk willekeurig bedrijf dan ook) om onze cultuur en tradities bij het grofvuil te zetten. Ze hoeven helemaal niet bang te zijn voor kritiek van een paar professionele beroepsslachtoffers. Die zijn hun oorlog tegen Zwarte Piet namelijk rap aan het verliezen
Waarom zou je je overgeven op het moment dat je de overwinning kunt claimen?
Vreemd.
Of toch niet? Als je bovenstaande in ogenschouw neemt is het namelijk zeer wel mogelijk dat Albert Heijn zich niet 'overgeeft', maar dat de hoge dames en heren die het daar voor het zeggen hebben zelf fanatiek tegen Zwarte Piet zijn. Blijkbaar is de Appie in handen van een paar doorgeslagen politiekcorrecte racismeroepers die ons en onze cultuur zo snel mogelijk willen afschaffen, terwijl ze publiekelijk net doen alsof Albert Heijn oerhollands is, een bedrijf waar we allemaal trots op moeten zijn.
En dat is om nog maar te zwijgen over het feit dat de Appie duidelijk kinderarbeid en wellicht zelfs -slavernij promoot. Hallo beste kindorganisaties, kijkt u mee? Waar zijn de Verenigde Naties als je ze nodig hebt?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten