ISIS blijft gewoon doormoorden

Geen categorieokt 30 2014, 18:00
Ontzag voor menselijk leven is iets dat ISIS niet kent, en ook nooit zal leren kennen.
Alhoewel het normale leven in Nederland gewoon verdergaat met enquetes over wooncorporaties en Henk Krolgate, gaan in Irak en Syrië de zaken ook "gewoon" door zoals dat sinds enkele maanden klaarblijkelijk de nieuwe norm is: met bruut geweld, bloederige rücksichtlosheid en verbeten haat. Het dodental moet dagelijks naar boven worden bijgesteld.

Zeker hondervijftig lijken zijn gevonden in een massagraf in Irak. Het gaat volgens autoriteiten om sunnieten die eerder deze week door strijders van Islamitische Staat uit hun dorpen zijn meegenomen.

Volgens Reuters gaat het om meerdere plaatsen nabij de stad Ramadi. De mannen zouden afgelopen woensdagavond zijn weggevoerd, vermoord en begraven.

Gruwelijk, genocidaal en buitengewoon onmenselijk. DDS zal nooit ophouden met deze idioten verketteren, veroordelen en oproepen tot het uitschakelen en oprollen van deze club totdat de laatste ISIS-vlag verbrand wordt en de allerlaatste jihadist de pijp aan Maarten geeft.
Het zou daarom nog steeds goed zijn als de internationale gemeenschap ophoudt met die eenzijdige fixatie op de Noord-Syrische plaats Kobani. Uiteraard is het van groot belang dat die plaats uit de handen van de islamistische cowboys wordt gehouden, maar voor alle andere steden in Irak en Syrië geldt precies hetzelfde. Het moorden en afslachten gebeurt niet alleen in Kobani, maar in de hele regio. Het Westen kan niet achterover leunen en zichzelf content voelen omdat ze hebben geholpen met wat bombardementen rond Kobani en hier en daar wat stellingen in Noord-Irak. "The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing," schreef Edmund Burke al, en ik wil de waarheid van dit statement bij dezen nog maar eens onderstrepen.
Slachtpartijen waarbij zomaar 150 mannen worden vermoord zijn zulke gruwelijke misdaden dat er veel daadkrachtiger opgetreden moet worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten