Mafketel Ron Paul steeds groter gevaar voor zoon Rand

Geen categorieokt 29 2014, 11:00
De draadje-los oud-politicus richt steeds meer schade aan voor zijn zoon Rand Paul.
Voormalig Congreslid voor Texas Ron Paul heeft weer eens van zich laten horen. Nu de man geen verantwoording aan de kiezer meer schuldig is, gaat hij als een dolle tekeer en zijn noch de complotten, noch het slachtoffer-is-dader-denken, noch het naïeve PSP-achtige pacifisme aan te slepen bij de man. Het opinieblad Time maakte een genadeloze maar enorm accurate analyse.
In z'n laatste epistel voor z'n zelfopgerichte egovehikel 'Ron Paul Institute' richtte Ron Paul zich tot Amerika's buurland Canada. Om z'n medelijden te betuigen met de vermoorde soldaat? Nee, hoe komt u daarbij? Natuurlijk om Canada een veeg uit de pan te geven. 'Het is jullie eigen schuld, sukkels,' lijkt de man met zoveel worden te zeggen. "That is the danger of intervention in other people’s wars thousands of miles away." Eigen schuld, dikke bult! Had Canada maar niet ISIS moeten bombarderen. Laat die gasten maar lekker genocide plegen joh! Hebben wij niks mee te maken.
Maar Ron Paul gaat verder door te zeggen dat ook de VS niets meer in het buitenland moet doen. Dus ook inwoners van het door ebola getroffen Liberia maar eens helemaal niet meer moet helpen. Geen troepen, geen medische hulp, niets. Volgens Ron Paul mogen ze lekker sterven in hun West-Afrikaanse republiekje daar. "The people of Liberia and other countries would be better off if the U.S. government left them alone." Niet ons probleem, dus! Ohja, en het van, voor en door linkse activisten georganiseerde referendum voor onafhankelijkheid in Schotland kan uiteraard ook op de goedkeuring rekenen van de gecertificeerde verkondiger van dwaalleer.
Dat is allemaal goed en aardig, maar z'n zoon Rand Paul is momenteel bezig om de Verenigde Staten enthousiast te krijgen voor een presidentiële campagne. Hoe meer z'n eigen vader aantoont zichzelf niet onder controle te hebben, hoe kleiner de kans wordt dat "Rand Paul 2016" ook daadwerkelijk kans van slagen heeft. Met de maand wordt de schade aangericht door de afgezwaaide afgevaardigde alleen maar groter.
Als Rand Paul nog echt een serieuze kans op het Witte Huis wil maken zal hij zich echt nog veel duidelijker moeten distantiëren van z'n vader. Hij zal niet én goede familiebetrekkingen kunnen onderhouden, én de wonderboy van de Republikeinse Partij kunnen blijven.
Rand Paul zal voor één van de twee moeten kiezen. En als ik de keuze had tussen een compleet geflipte vader die er het ene na het andere anti-Amerika en anti-Westerse meninkje uitgooide versus een (hopelijk) glansrijke politieke carrière zou ik het ook wel weten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten