Multicultureel Amsterdam wordt helemaal gek

Geen categorieokt 22 2014, 12:00
De verschillende bevolkingsgroepen vliegen elkaar in de haren in het multiculturele paradijs van Nederland.
Het is nauwelijks te bevatten, maar uit onderzoek van onderzoeksbureau O+S blijkt dat de multiculturele samenleving toch niet zo'n heel groot succes is. In plaats van meer begrip en tolerantie voor elkaar te krijgen, zijn de verschillende bevolkingsgroepen nu in staat om elkaar in de haren te vliegen. De reden? Pure frustratie.

Bewoners ergeren zich vooral aan het gedrag van anderen met een andere cultuur, zoals overlast van jongeren en 'verschillende meningen over het schoonhouden van de buurt'. 

19,5% van de Amsterdammers ervaart regelmatig spanningen met stadsgenoten uit een andere cultuur. Vorige jaren was dat, aldus AT5, steeds rond de 14% en 15%. De spanningen nemen dus inderdaad toe.
Dit komt voor ons natuurlijk als een complete verrassing. Je zet mensen uit totaal verschillende culturen samen in één stad en wat blijkt? Ze zijn wat minder blij met elkaar dan de politiekcorrecte autoriteiten hadden gedacht. Sterker nog, ze ergeren zich dood aan elkanders gedrag.
Jongens wat vreemd, dit zag echt niemand aankomen.
Als je niet beter wist zou je bijna concluderen dat de multiculturele samenleving van de elite één grote puinhoop is die niemand gelukkig maakt, maar dat mogen we natuurlijk niet zeggen. Want oh, oh, stel je voor dat we aan dit kleurrijke heilige huisje komen. 
Daar moet je niet aan denken.
De komende jaren lopen de spanningen ongetwijfeld alleen maar verder op. Steeds meer autochtonen ergeren zich aan de professionele slachtoffermentaliteit van veel activistische minderheden, aan gezeur op de Nederlandse cultuur (Zwarte Piet is racistisch!!11!), en aan de haat die leden van andere bevolkingsgroepen voelen voor onze manier van leven (zie de pro-ISIS demonstranten in Den Haag). Ondertussen zijn Antillianen en Surinamers vaak niet te spreken over het wangedrag van met name Marokkaanse-Nederlanders en van de manier waarop Marokkaanse jongeren hele buurten terroriseren, terwijl die Marokkaanse jongeren op hun beurt een probleem lijken te hebben met ieder ander. Dat veroorzaakt eerst individuele problemen, maar daarna groepsproblemen, waarbij er van alle kanten flink gegeneraliseerd wordt en waarbij werkelijk bestaande problemen niet worden opgelost.
Het resultaat: een stad die op ontploffen staat.
En dan te bedenken dat Amsterdam ooit zo'n mooie stad was die bekend stond als 'de stad van de vrijheid,' waarin alle liberaal-gezinden welkom waren. Helaas is dát Amsterdam vakkundig kapotgemaakt door idealistische multiculti-gelovigen voor wie de realiteit altijd wijken moet ten bate van één of ander utopisch wereldbeeld dat bij implementatie meer kapot maakt dan zelfs hen lief is.
Volg Michael op Twitter: @MichaelvdGalien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten