Welkom bij de nieuwe DDS!

Geen categorienov 28 2014, 20:34
Daar is het langverwachte nieuwe design dan... plus enkele opmerkingen voor reaguurders.
Op 1 oktober jl. veranderde er het één en ander op De Dagelijkse Standaard. Er werden wat design-aanpassingen verricht en de redactie kwam er anders uit te zien. Zo nam Joshua Livestro bijvoorbeeld afscheid als hoofdredacteur (maar bleef hij publicist), nam ik (Michael) dat stokje van hem over, werd Frank Verhoef adjunct, Tim Engelbart redacteur + technische man, lieten we sommige redacteurs en columnisten gaan, en konden we een (deels) nieuwe ploeg columnisten presenteren.
Sindsdien is het DDS goed voor de wind gegaan. We hebben een behoorlijke groeistuip ervaren. Zoals altijd als men succes heeft willen wij alleen maar meer. Het nieuwe design stelt ons daar (hopelijk) toe in staat.
Voor het nieuwe design hebben we goed geluisterd naar feedback van talloze lezers, reageerders, nieuwsbrief-abonnees, en mensen die DDS het liefst bezoeken op hun tablet of mobiele telefoon. Het gevolg is wat u nu ziet: een tablet- en smartphonevriendelijke site, die zeker op de voorpagina beter leesbaar is - ook op de desktop computer - en die ook nog eens vrolijker is qua kleuren en dergelijke.
Het zal u zijn opgevallen dat verschillende categorieën nu op de voorpagina verschillende kleuren hebben. Op die manier kunt u op de voorpagina al zien waar het over gaat: binnenland, buitenland, Europese Unie, politiek, cultuur, klimaat, en ga zo maar door. In combinatie met alle andere veranderingen hopen we u zo een prettigere ervaring te bieden.
Dan een opmerking voor reaguurders: helaas is het noodzakelijk om u opnieuw te registreren.* Het goede nieuws? Het kost u maar een minuutje. Daarna kunt u heerlijk commentaar geven op onze artikelen - zoals u in veel gevallen al jaren doet. Klik hier en get started. U kunt zich trouwens ook aanmelden met uw favoriete sociale media-accounts. Makkelijker kunnen we het niet maken (moeilijker wel, maar laten we daar nou juist niet voor kiezen).
Goed, als u nog feedback hebt wat betreft het nieuwe design: schroom niet om een reactie achter te laten (nadat u zich heeft aangemeld, dus). We houden deze draad goed in de gaten en willen graag weten wat u ervan vindt.
Met vriendelijke groet,
Uw hoofdredacteur.
* Door een reageerders-account te creëren op dagelijksestandaard.nl gaat u ermee akkoord dat we uw emailadres voor commerciële doeleinden mogen gebruiken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten