Word Jalta-abonnee en win een reis naar Riga

Geen categorienov 22 2014, 12:55
Wat een fantastische manier om het weekend te beginnen! Wij hebben bijzonder goed nieuws voor u. Onze vrienden van Jalta.nl pakken namelijk flink uit: op 5 december wordt er een loting voltrokken onder alle Jalta-abonnees. De winnaar krijgt een reis aangeboden naar Riga, de wonderschone hoofdstad van Letland.
Aangezien Oranje Letland onlangs op grootse wijze versloeg op weg naar het EK 2016 doen we de Letten daar natuurlijk een groot plezier mee; misschien dat ze nog wat op kunnen steken van uw voetbalkennis. En als dat niet het geval is, ach, dan kunt u nog altijd genieten van deze hypermoderne, maar toch ook bijzonder oude stad.
De reis wordt georganiseerd in samenwerking met reisbureau Eurocult-Lito. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw trip gegarandeerd. Sterker nog, Jalta en Eurocult-Lito hebben al een bijzonder mooie programma voor u in elkaar gezet.
Op de eerste dag van uw reis (vrijdag) reist u met het vliegtuig naar Riga. Daar aangekomen staat een Eurocult-Lito chauffeur u op te wachten. Vervolgens brengt hij u naar Hotel Mercure Riga Centrum waar u drie nachten op basis van logies en ontbijt verblijft. Het hotel is recent geopend en ligt in het historische centrum van Riga in een prachtig art nouveau gebouw. Als u uw koffers heeft uitgepakt neemt uw persoonlijke gids u mee de stad in: al wandelend zult u het prachtige Riga op deze manier leren kennen.
Op zaterdag en zondag, de tweede en derde dagen van uw reis, wordt u in de gelegenheid gesteld om de stad zelf te verkennen. We raden u aan om in ieder geval één museum te bezoeken: het bezettingsmuseum. Hier kunt u zien hoe de Letten leefden onder de drie bezettingsperiodes die ze ondergingen tijdens de vorige eeuw... en hun eigen identiteit op bijna wonderbaarlijke wijze toch nog wisten te behouden. Ook is het geweldig om een wandeling te maken langs de Golf van Riga. U neemt de trein vanaf het Centraal Station naar Jurmula, et voila: u kunt ongestoord van het leven genieten in een langgerekte vissersplaats. Doe uzelf daar een plezier en eet meteen een lekkere vis in een plaatselijk restaurant. Ja, Letten kunnen óók koken.
Op maandagochtend krijgt u - natuurlijk - weer ontbijt, waarna uw eigen chauffeur u direct naar het vliegveld brengt zodat u veilig en wel naar Schiphol kunt vliegen; hopelijk uitgerust en vol energie na een schitterende reis.
Misschien nog wel het mooiste van alles? U kunt uw partner natuurlijk gewoon meenemen. Zo kunt u samen genieten van het moderne én historische Riga; een beter kado kunt u uzelf niet doen.
Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een abonnement nemen op Jalta, het nieuwe online magazine opgericht door DDS-eigenaar Joshua Livestro. Als u dit mooie rechtse initiatief steunt door een jaarabonnement te nemen zorgt u er niet alleen voor dat Joshua, zijn adjunct-hoofdredacteur Annabel Nanninga en hun vele bekende columnisten (wat te denken van Frits Bolkestein, Nausicaa Marbe, Thierry Baudet, Hafid Bouazza, Leon de Winter om maar een paar namen te noemen?) het mediabestel open kunnen breken, maar kunt u mogelijkerwijs dus ook zelf nog eens genieten van een heerlijke reis voor twee personen naar de hoofdstad van het prachtige Letland.
Meld u nu aan als abonnee: het kost u maar een minuut of twee, maar u krijgt er bijzonder veel voor terug. Niet alleen dagelijkse nieuwe content, kwaliteit en verdieping, de beste commentatoren en originele verslaggeving die op ieder device toegankelijk is, maar ook nog eens kans op een heerlijke reis zo aan het einde van het jaar. Word daarom vandaag nog lid. Voor de kosten - a 7 euro per maand - hoeft u het in ieder geval niet te laten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten