Dierengekkies: vleeseters zijn wrede moordenaars

vleesjes
Foto: Watstinwoods / Wikimedia Commons

De dierengekkies schrijven doodleuk dat vleeseters zorgen voor oorlog in de wereld. Als we nou allemaal zouden stoppen met vlees eten, dan zou er pas echt vrede op aarde zijn. Oftewel, dan zou ISIS niet meer bestaan, dan zou Al Qaeda stoppen met het plegen van aanslagen, etc.

De dierengekkies worden radicaler en radicaler. Zouden dieren eigenlijk nog wel dieren mogen eten, of zelfs dat ook niet meer?

Het is niet alleen naïef om zo te denken, het is echt, en dat meen ik, ronduit gevaarlijk. Het is wachten tot er een nieuwe Volkert van der Graaf opstaat, maar dan één die denkt dat het einde van de wereld nabij is als er niet een prominente vleeseter wordt neergeknald.

Als je denkt dat het eten van vlees gelijk staat aan massamoord, dan kan het bijna niet anders. Het gaat nog een keer gebeuren. Let maar op. Ik hoop dat de AIVD de dierengekkies ontzettend goed in het vizier houdt. En als ze het allemaal niet meer aan kunnen wegens de dreiging van het jihadisme, dan moet er maar extra geld naar de AIVD.

Overigens is het ook nog een flagrante leugen dat vleeseters voor oorlog zorgen. Adolf Hitler, de Jodenhater die zes miljoen Joden vermoordde, was… jawel, een vegetariër. Zo bezien zouden we beter het tegenovergestelde kunne zeggen: vegetariërs zorgen juist voor oorlog in de wereld, niet de vleeseters.

Zo. Na al dat gepraat over vlees heb ik wel zin in een goeie steak, zeg. U ook? Gordon Ramsay legt in onderstaande video uit hoe u de perfecte steak bakt (voor bijvoorbeeld uw kerstmaal met gezin en familie). Geniet ervan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!