Dierengekkies: vleeseters zijn wrede moordenaars

De dierengekkies schrijven doodleuk dat vleeseters zorgen voor oorlog in de wereld. Als we nou allemaal zouden stoppen met vlees eten, dan zou er pas echt vrede op aarde zijn. Oftewel, dan zou ISIS niet meer bestaan, dan zou Al Qaeda stoppen met het plegen van aanslagen, etc.

De dierengekkies worden radicaler en radicaler. Zouden dieren eigenlijk nog wel dieren mogen eten, of zelfs dat ook niet meer?

Het is niet alleen naïef om zo te denken, het is echt, en dat meen ik, ronduit gevaarlijk. Het is wachten tot er een nieuwe Volkert van der Graaf opstaat, maar dan één die denkt dat het einde van de wereld nabij is als er niet een prominente vleeseter wordt neergeknald.

Als je denkt dat het eten van vlees gelijk staat aan massamoord, dan kan het bijna niet anders. Het gaat nog een keer gebeuren. Let maar op. Ik hoop dat de AIVD de dierengekkies ontzettend goed in het vizier houdt. En als ze het allemaal niet meer aan kunnen wegens de dreiging van het jihadisme, dan moet er maar extra geld naar de AIVD.

Overigens is het ook nog een flagrante leugen dat vleeseters voor oorlog zorgen. Adolf Hitler, de Jodenhater die zes miljoen Joden vermoordde, was… jawel, een vegetariër. Zo bezien zouden we beter het tegenovergestelde kunne zeggen: vegetariërs zorgen juist voor oorlog in de wereld, niet de vleeseters.

Zo. Na al dat gepraat over vlees heb ik wel zin in een goeie steak, zeg. U ook? Gordon Ramsay legt in onderstaande video uit hoe u de perfecte steak bakt (voor bijvoorbeeld uw kerstmaal met gezin en familie). Geniet ervan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

12 reacties

 1. Matthijs

  Kijk, wie A zegt moet ook B zeggen.
  Dus wanneer het inhumaan is dat een mens een dier afmaakt, dan is het ook inhumaan wanneer een dier een dier afmaakt.
  Dus, gaan we een dierenpolitie oprichten en de savanne patrouilleren en de leeuwen die een gazelle opeten beboeten.
  En dan de leukste; zouden er wel zoveel koeien, varkens en kippen zijn als ze niet gegeten werden?
  Dat soort mensen zijn gewoon niet serieus te nemen, omdat hun verhaal altijd neerkomt op het volgende;
  mens slecht, natuur goed
  maar vergeten dat mens deel uit maakt van die natuur

 2. Epimenides

  Ik ben een vleeseter, en alle vleeseters liegen.

 3. NemTudom

  Wij zijn moordenaars! om ons te verdedigen. Welke vlo, mug, vlieg en ook de luis niet te vergeten, die hier de beschuldiging de wereld in helpt. Wat dacht deze onbenullen van een EBOLA ? Deze onderkruipers moesten daar maar eens mee besmet worden, uit dier vriendelijkheid natuurlijk. O dat zijn geen dieren volgens dat stel. Doe niet zo flauw, wij zitten ook maar met schroefjes en boutjes aan elkaar, die lijken op iets als EBOLA maar met een andere instelling.

 4. Van Dickhout Plancken

  “ik kende de namen van de dierenorganisaties ook niet voor vandaag”
  Ik ook niet. Maar ook zonder ze te kennen, kan ik al wel met mijn klompen aanvoelen dat die clubs leven op kosten van de belastingbetaler. Soepsidieslurpers dus.

 5. KarlRuprechtKroenen

  Dit is nou de erfenis van evolutionistisch atheïsme.

 6. toetssteen

  Volgens mij is/was Volkert vd Graaf een veganist, volgens mij klopt er iets niet in de redenatie van die dierengekkies.

 7. anna67

  Volgens het christendom komen dieren niet in de hemel. Vaak erg frustrerend voor dieren minnende kinderen van christelijke huize.

  Kennelijk is de essentie van de fraude van Stapel nog niet tot alle lagen van de bevolking doorgedrongen? Ik vind het ook zielig als ik een beest geslacht zie worden, maar ben wel zo hypocriet (met mate ) erg van vlees te houden.

 8. Staphylocoque

  Deze vegetariërs willen zelfs de Bijbel voor hun karretje spannen? Zeker nog nooit de Bijbel gelezen? Een verbod op vlees eten zul je er niet in aantreffen.

 9. Liefhebber

  Vitamine B12 en D3, creatine, carnosine en DHA zitten niet in groenten, maar zijn wel essentieel voor het goed functioneren van de hersenen. Het trieste is dat als het verval eenmaal is ingezet dit niet meer zelf wordt waargenomen, maar zelfs plaats maakt voor vermeende morele en fysieke superioriteit. De gevolgen van superioriteitsdenken door een vegetariër die de macht in handen krijgt zijn maar al te bekend en ronduit gruwelijk.

 10. nedroi

  De meeste vleeseters zijn lafaards, die zelf nog geen kip kunnen doden. Ze voelen ook geen enkele verantwoordelijkheid als ze in de supermarkt het goedkoopst mogelijk stukje vlees uitzoeken. Hoe het dier geleefd heeft interesseert hun geen moer, als het maar goedkoop is.

  Daarom heb ik het grootste respect voor vegetariërs die besloten hebben om hier niet aan mee te willen werken.

  Ook heb ik respect voor mensen die bewust (iets) meer willen betalen voor vlees van dieren die een beter leven gehad hebben.

  Natuurlijk klopt het niet dat als we geen vlees meer eten dat oorlog uit de wereld zal geraken, omdat pacifisme leidt tot zelfdestructie. Maar stel dat… iedereen op aarde geen vlees meer zou eten en bewuster zou gaan leven dan.. wie weet..

  Goed, ik ben zelf geen heilig boontje, pak ook wel eens de verkeerde leverworst uit de schappen omdat het lekker en goedkoop is, maar dat afbranden van vegetariërs daar doe ik niet aan mee.

 11. pietkremer

  De dierengekkies richten hun pijlen altijd op christenen, nooit op moslims terwijl die toch ook vlees eten en bij bewustzijn slachten. Ik denk dat de dierenactivisten maar al te goed weten dat moslims zich niets van hun vermaningen aantrekken. Bij christenen en humanisten hebben ze meer kans op succes, want die voelen zich aan alle leed op de wereld schuldig. Ik was bevriend met een slager. Die man deed nog geen vlieg kwaad. Goedmoedige man.
  Ook merkwaardig dat dierenvrienden Surinamers geen verwijten maken wegens hun voorliefde voor veel en dus goedkoop plofkippenvlees. Maar ja, de diervrienden willen natuurlijk niet van racisme beschuldigd worden.

 12. Laetitia

  Ik ga een lekker stukje fazant eten met de krst en met oud/nieuw een lekkere haas. Heerlijk echt wild, afgeschoten in de natuur.
  Andere dagen lekker stukken vlees, heerlijk.
  Deze voeding hebben we nodig!!!

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.