Mocro-maffia raakt enorm wapendepot kwijt

Als we de gangsters in de onderwereld hun gang laten gaan, dan kunnen we de rechtsstaat net zo goed helemaal opheffen. Zoals Michael ook schreef:

In de tussentijd is er alweer iemand neergeschoten in Amsterdam. De teller staat nu op 17 and counting. Nog even en we passeren de twintig.

Dat moet voorkomen worden – niet omdat het zo zielig is voor die arme gangsters dat ze stuk voor stuk om zeep worden geholpen, maar omdat er vroeger of later onschuldige slachtoffers vallen… en omdat de staat zo het vertrouwen verliest van de burgers

De politie moet de daders oppakken, het Openbaar Ministerie moet ze vervolgen, en de rechter moet ze voor tientallen jaren in de cel stoppen. Dat is de enige oplossing om een einde te maken aan de reeks liquidaties in de Amsterdamse onderwereld. Iedere gangster moet weten dat hij niet zonder gevolgen een ander kan doodschieten.

Ik weet zeker dat iedereen die zegt dat de onderwereldfiguren elkaar maar moeten afmaken wel anders piepen als iemand uit hun familie wordt vermoord puur en alleen omdat hij of zij getuige was van zo’n liquidatie. Of omdat ze worden verwisseld met iemand uit de onderwereld. Dat gebeurt. Laten we dat niet vergeten.

Overigens moet de politie veel meer doen dan enkel af en toe een wapendepot ontmantelen. Ze moeten de daders van de liquidaties zo snel mogelijk opsporen. Oh, en dit hele onderwereldgedoe bewijst maar weer eens dat we veel meer geld en mankracht moeten inzetten op de bestrijding van illegale drugshandel, want daar is het de Mocro-maffia maar al te vaak om te doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

11 reacties

 1. J. School

  Zou het niet gewoon het topje van de ijsberg zijn, Frank, die vangst?

  1. Frank Verhoef

   Ja, dat is het zeker.

 2. Ongemakkelijk

  Zitten er wel Marokkanen in Loosdrecht? Het zijn geen echte watersporters. Ik denk dat Marokkanen zich elders prettiger voelen. Dus om deze vondst aan hen te koppelen, is prematuur. Mij lijkt de kans , gegeven de locatie, groter dat het de opslag ven een blanke is.

 3. Epimenides

  Zou het niet zo zijn dat ze dit surplusje zomaar weggeven..?

  En terwijl onze pliesie oprukt naar Loosdrecht en zich hier over deze buit afr*kt, komen er karrevrachten van dit wapentuig het land binnen.

  Zich afvragen hoe dit spul in eerste instantie het land binnenkwam is natuurlijk weer te pijnlijk. Want de grenzen dicht doen, dat kan al helemaal niet.

 4. Kuifje

  Ik heb het idee dat er nog veel meer wapendepots van criminelen zijn in Nederland.

  Die wapens schijnen gemakkelijk uit Oost Europa binnen te komen. En de onderwereld heeft geld zat om dat wapentuig te kopen.

  En als er een criminele Marokkaan verdwijnt dat staan er 10 klaar om zijn plaats in te nemen.

  Marokkaanse criminelen ; Turkse criminelen, Antilliaanse criminelen,etc en soms een paar verdwaalde autochtone criminelen.

  Lang leve de multicul!

 5. NemTudom

  Ze zullen straks wel schoffels te kort komen. Maar verder vraag ik me af hoeveel er strak aangenomen worden om als politie rond te neuzen en een fietser zonder licht te bekeuren. Als motief kan hij dan weer inlichtingen inwinnen om zijn maten te vrijwaren van huisbezoek.

 6. joga

  Reis de gehele oude route eens af van Amsterdam naar Turkije en dan via de oude doorgaande wegen, waaraan vele restaurants nu deels verpauperd gevestigd zijn . De hoofdschotel is daar beslist niet wat op de kaart staat, want anders waren ze al lang verdwenen. Je ziet er vrijwel nooit klanten, oh wacht……….om te eten dan.
  De Europese witwas route in optima forma en controle blijkbaar 0,0

 7. V.K.

  -Hoezo Morco Maffia, steeds maar weer blijkt dat bij terroristische aanslagen vaak Marokkanen zijn betrokken.

 8. ikweetwatikwil

  Maar dat is te ongemakkelijk om dat te denken V.K

 9. Joop Klepzijkert

  Macro maffia of misschien klein wapendepot van IS strijders. Wie het weet mag het zeggen.

 10. hans-e-pans

  Ze moeten ergens beginnen.

Reacties zijn gesloten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.